3/4/11

GODNATT SVERIGE

Nu ar det lika bra att saga Godnatt Sverige:En annu storre invandring till ett land som inte ens kunde betala for sin valfardsstat for 20 ar sedan - till ett land som inte ens kan sysselsatta tva tredjedelar av den existerande arbetskraften - ar som att be om en katastrof. Statsministern, Alliansen och miljopartiklarna har harmed i praktiken sparkat ut Sverigedemokraterna ur Riksdagen, samtidigt som alla riksdagspartierna, SD inkluderat, gor allt de kan for att behalla och bevara roten till Sveriges ekonomiska moras: valfardsstaten.

Jag har analyserat det har fenomenet om och om igen. Jag har dokumenterat relationen mellan invandringen och arbetslosheten, jag har visat hur skattetrycket stigit till groteska nivaer, hur desperata politiker anvander besparingar for att forsvara den sondervittrande valfardsstaten allt medan tusentals manniskor dor i den allt mer svaltfoddda sjukvarden varje ar pa grund av besparingarna. Jag har skrivit om den skenande kriminaliteten, om hundratals brinnande skolor, om valdsbrottsligheten, om hur Sverige skiljer sig fran resten av Europa i nastan varje negativt avseende.

Jag har gjort mitt. I fyra ar har det varit meningsfullt att blogga om Sverige. Men nu nar regeringen valjer att inte bara fortsatta i samma destruktiva riktning, utan dessutom valjer att oka farten i nedforsbacken - da ser jag inte langre nagon konstruktiv vag ut ur de massiva problem Sverige har. Sa jag satter punkt har.

Mitt slutord om Sverige finns i Arla Gryning, en samtidsroman. Klicka har och bestall den idag.

Tack till er alla.

10 comments:

Björn said...

Larson, din blogg har givit mig väldigt mycket och jag ska köpa din bok samt övertala bekanta att göra det också. Det är en sorg om du lägger ned ditt svenska bloggande, men jag ska följa din amerikanska blogg Larson4liberty, och hoppas verkligen att du når ut till jänkarna. Tack för alla dina kloka ord här på bloggen!

Utlandssvensk said...

Tack så mycket för din insats, Larson!

Visst är det tragigskt men någonstans måste man dra gränsen och helt enkelt acceptera att slaget är förlorat. Jag har själv kommit till samma slutsats.

Men det har varit många kul debatter här och inför valet 2010 tändes faktiskt ett litet hopp. Men nu gick det som det gick....

Nästa gång jag är i USA hör jag av mig och om du har tid kan jag bjuda på middag som ett litet tack för tiden här på bloggen.

cavatus.wordpress.com said...

Tack Larson. Det är med sorg i hjärtat jag ser att du överger oss i det sjunkande skeppet. Jag kan iofs förstå dig. Men vi behöver dina kloka kommentarer och analyser också. Vi lär oss så mycket av dem! Så ta ett brejk och fundera ett tag. Kanske får du ny energi om ett halvår. I så fall är du varmt välkommen tillbaka på banan.

S R Larson said...

Tack, kara vanner. Givetvis kan vi garna halla kontakten via epost! En middag vore verkligen kul - avenledes ett besok pa Indy500 som nagon annan foreslog. Och vem vet, kanske vi far tillfalle att ata surstromming har ute pa prarien nagon gang...?

blofeldt said...

Jag har full förståelse för Larsons beslut. Ingen vettig människa orkar i längden engagera sig i den svenska utförslöpan. Till slut tar det stopp.

Jag vill tacka Larson för den tid som varit. Kommer verkligen att sakna den här bloggen som har varit lärorik på alla sätt.

Larsa said...

Ja, jag är glad att jag inte bor i Sverige, men jag är naturligtvis sorgsen över att bloggen (och antagligen Hayekinstitutet också) har nått sitt slut. Hoppas att allt du har skrivit på de två web-siterna kommer att finnas kvar i många år för vem som helst som vill titta på dem igen.

Tack, Larson.

Ron (GB) said...

Förstår dig fullkomligt SRL. Det finns gränser.

Det senaste beslutet som alliansen+MP nu tagit, visar väl med eftertryck att det svenska styret består av en politisk kartell.

Jag trodde karteller var olagliga...

Vad gäller boken undrar jag - har du nån Paypal-adress som man kan använda i stället för plusgirot? Jag har inga girokonton i Sverige så plusgirot funkar inte tyvärr.

Peter said...

Hej Larson,

Tittade precis in på bloggen igen efter en lång och välbehövlig semester från den svenska debatten. Tråkigt att du lägger ner Larson, men man kan naturligtvis inte säga något annat än att man förstår beslutet. Jag tackar också för det informativa bloggandet, och hoppas den kommer ligga kvar ett bra tag. Det är en bra informationskälla.

Läste precis ett mejl från den folkpartistiska riksdagsledamoten Barbro Westerholm där denne hänvisade till att Sverige behöver en invandring på mellan 200 000 - 400 000 invandrare PER ÅR, fram till 2030 för att lösa demografin man står inför. Tyvärr tyder ju regeringens agerande på att detta är en utbredd illusion bland alltför många riksdagsledamöter. Skrämmande.

Vaknar inte svenskarna nu, för vad om håller på att hända, gör de aldrig det. Detta är sanningens ögonblick. Jag tror inte det är över ännu, men det hänger naturligtvis på hur folket reagerar. Framtiden får utvisa. Låt oss hoppas på det bästa, även om det ser väldigt mörkt ut.

Jag vågar knappt tänka på vilken nivå de redan övergästa sociala problemen kommer stiga till. Det kan leda till en massiv folklig protest i kommande val, men tills dess får Sverige betala ett alltför högt pris.

ulle said...

Stort tack S R!
Har betytt massor med ditt arbete och dina tips!
Ser mkt fram emot middag på prärien!
Lycka till med vidare arbete.

Peter said...

Ja tack än en gång för allt jobb du lagt ner med bloggen. Jag ska köpa din roman när den släpps på adlibris.