1/8/11

LEK MED ELDEN: DN ACCEPTERAR RASBROTT MOT SVENSKAR

Utlandssvensk tipsar om en artikel som - passande nog - publicerades i DN i oktober, efter Riksdagsvalet. Det var nog en javla tur, pa ren svenska, for DN:s redaktorer att Sverigedemokraterna kom in i Riksdagen efter valet, ty om den har sortens artikel hade publicerats tva veckor efter valet och SD inte klarat sparren hade tidningens hamningslosa politiska spel med publiceringsdatum kunnat fa oerhort allvarliga konsekvenser. Det finns som bekant aktiva nazistiska rorelser i Sverige som inte drar sig for att bega raspolitiskt motiverade valdsbrott mot elitmedia och den svenska politiska eliten:

Vågen av personrån som drabbat Malmö det senaste året är till en del "ett krig mot svenskarna". Det säger elva unga rånare med invandrarbakgrund som motiv till att de bara ger sig på svenska ungdomar. De unga rånarna har intervjuats av Petra Åkesson till hennes C-uppsats i sociologi. Petra Åkesson fick hjälp av kuratorer vid tre skolor och en organisation som arbetar med unga brottslingar för att få kontakt med de unga rånarna. Hon intervjuade dem både enskilt och i grupp. - Det var tur att jag använde bandspelare för de svar jag fick var så anmärkningsvärda att jag fick lyssna flera gånger för att riktigt inse vad de sagt. "När vi är ute på stan och rånar så krigar vi, vi krigar mot svenskarna", var ett återkommande argument. - Pojkarna från en av skolorna berättade leende att "det kommer en härlig känsla genom kroppen när vi rånar, man känner sig nöjd och glad, det känns som man har lyckats". De intervjuade pojkarna är mellan 15 och 17 år och en av dem förklarar för Petra Åkesson vad makt innebär för honom. "För mig är det att svenskarna ska lägga sig ner på marken och pussa mina fötter." - De unga rånarna känner en kick av att utföra avvikande och riskfyllda handlingar och de pratar mycket om hur lätt det är att råna svenskarna. Och kicken blir ännu större när de är medvetna om att rånen är så enkla att utföra. "Det är så lätt att råna svenskar, det är så lätt ", sade en av pojkarna. De unga rånarna planerar inte sin brottslighet. "Nej, när vi ser några svenskar som verkar rika eller har bra mobiler så rånar vi dom." Under intervjuerna talar ungdomarna om svenskarna som mesiga, rädda och dumma. "Svenskarna gör ingenting, det bara ger oss sakerna, de är så mesiga."

Den vanliga historien i elitmedia och elitpolitiska kretsar ar antingen att det inte finns nagra svenskar eller att alla ar svenskar. Men nar nu invandrarungdomar i Malmo med elitmedias tillatelse har fatt definiera sig som icke-svenskar kan vi notera att de har personranen ar rasistiskt motiverade i och med att de riktar sig mot en specifik etnisk grupp som ranarna identifierat som svagare an de sjalva. Jamfor garna hur DN behandlar det har amnet och hur de behandlar invandrares valdtakter av och mord pa svenska kvinnor, med hur tidningen och andra elitmedia behandlade Peter Mangs och John Ausonius. Dagens Nyheter stodjer med andra ord vissa typer av rasism.

Detta elitmediala stod till anti-svensk rasism fungerar som rena rekryteringskampanjerna for valdsbenagna nazistiska rorelser. Dessa har redan visat sig villiga att aktivt planera valdsbrott mot exempelvis svenska ministrar, Riksdagen och andra symboler for den offentliga makten. Deras beredvillighet att utfora politiskt motiverade terrorhandlingar forstarks naturligtvis av att elitmedia pa det har sattet stodjer anti-svensk rasism. Det behovs med andra ord inte mycket for att Dagens Nyheters redaktorer och ansvariga utgivare med den har sortens Riefenstahl-journalistik ska fa blod pa sina hander.

6 comments:

utlandssvensk said...

Mitt intryck är att etniskt svenska ungdomar har tryckts in i ett hörn. De utsätts för rån, misshandel och våldtäkter i en skala som ligger nära inbördeskrig. Och till stora delar utsätts de för detta just pga. att de är svenska.

Men om de försöker reagera med fredliga, demokratiska medel går det också illa för dem. Många elever kan inte få godkända betyg från gymnasiet om de motsätter sig mångkultur. När de röstar på SD i skolvalen, då ska kraftiga insatser göras för att få dem att rösta "rätt". Om de engagerar sig politiskt får de finna sig i att bli trakasserade och återigen utsatta för våld. I bästa fall gör polisen igenting, i värsta fall påstår de att man ljuger om man har blivit misshandlad.

Så vad återstår för dessa ungdomar? Svaret är sannolikt inte vidare trevligt....

Larsa said...

"Svenskarna gör ingenting, de bara ger oss sakerna, de är så mesiga."

Och här har vi kanske förklaringen till hur Sverige har kunnat få världens högsta skattetryck.

cavatus.wordpress.com said...

Ja, politikerna har verkligen lyckats väl med sitt värv att skapa världens mest fogliga och mesiga folk.

Ungdomarna har inget annat att göra än att flytta utomlands, vilket många faktiskt gör, då det går att hitta jobb i andra europeiska länder men INTE i Sverige, där ungdomsarbetslösheten är störst i hela Europa.

Johannes said...

cavatus: För att vara rättvis är ju ungdomsarbetslösheten rätt så hög på många andra håll i Europa också: http://www.ekonomifakta.se/sv/Fakta/Arbetsmarknad/Arbetsloshet/Ungdomsarbetsloshet-i-EU/


http://www.nytimes.com/2011/01/02/world/europe/02youth.html?hp

Anders said...

Den här artikeln publicerades i DN 25 mars 2006.

Repriserades den i okt 2010??

Anonymous said...

"Svenskarna gör ingenting, de bara ger oss sakerna, de är så mesiga."

Kanske för att svenskar är inga vildar som riskerar sina liv när någon hotar med kniv.

/qolle