1/21/11

FEMINAZISMEN SLAR TILL IGEN

(Via Ingrid Carlqvist.) Bloggaren Per Billing skriver om hur svenskt skolvasende utsatter pojkar anda ner i 6-arsaldern for psykisk misshandel:

Svenska skolor bedriver psykisk misshandel av pojkar. Inte dagligen, inte ens veckovis, men regelbundet. Troligen vet man inte vad det är man gör, och troligen finns inget ont uppsåt. Men det är och förblir psykisk misshandel. DN rapporterar från Frejaskolan i Gnesta, under den harmlösa rubriken “Vi pratar sex redan i förskolan”. Helt harmlös är den väl inte, då alla föräldrar förmodligen inte vill att deras barn ska undervisas i sex och samlevnad innan de ens börjat skolan - men detta är inte temat för dagen. Dagens tema är att skolpojkar undervisas i relationsvåld utifrån grundtesen “Mäns våld mot kvinnor”. Frejaskolan använder sig inte bara av ett, utan två olika utbildningspaket som lär pojkarna att män och maskulinitet är ett problem i sig. Ta mig inte på ordet utan läs själv:

Som sagt, las sjalv. Enda problemet med Billings artikel ar att han inte sager rent ut att det har handlar om systematiskt ideologiskt fortryck av barn och stora grupper av befolkningen. Feminazism ar en ideologi som gor man till kollektivt ansvariga for brott begangna av en liten minoritet - precis samma metod som rasister anvander nar de kollektivt staller araber till svars for valdtakter som enskilda arabiska man begar mot svenska kvinnor.

1 comment:

utlandssvensk said...

Sossar och kommunister hävdar att de vill hjälpa arbetarklassen att nå bättre levnadsstandard men utfallet är i 100% av fallen det motsatta.

Nu har vi världens första statsfeministiska land, Sverige, som hävdar att man vill göra kvinnan fri och jämställd.
Kan man kanske gissa att utfallet blir att svenska kvinnor i slutändan tvingas leva sitt liv i burqa som de facto egendom?