12/18/10

VAD HAR MICHAEL MORON GEMENSAMT MED JIHADISTEN PA DROTTNINGGATAN?

Jag har overhuvudtaget ingen respekt for Michael Moron. Han ar expert pa att ta losryckta fakta och blanda upp dem med sina egna hemsnickrade vanforestallningar. Men nu har han satt sokarljuset pa Sverige, och darmed kan han oavsiktligen komma att faktiskt gora lite nytta:

Sverige är ett drömland för våldtäktsmän. Det skriver den världsberömde dokumentärfilmaren Michael Moore i ett raljant brev till den svenska regeringen. ... Nu ger han sig på Sverige. Anledningen är den pågående utredningen av våldtäktsmisstankar mot Wikileaksgrundaren Julian Assange. Enligt Moore är den svenska utredningen bara ett svepskäl för att hjälpa USA att tysta Wikileaks. Som bevis för sin tes tar Moore upp det faktum att Sverige har flest anmälda våldtäkter i hela Europa, samtidigt som antalet fällande domar är förhållandevis få. Vidare lutar han sig mot siffror som säger att nio av tio anmälda våldtäkter aldrig hamnar i domstol. ... Baserat på de siffrorna slår Moore fast att det är fullkomligt okaraktäristiskt av Sverige att lägga ner så mycket energi på att ställa just Julian Assange inför rätta. Snarare är det uppenbart att det är amerikanska påtryckningar som gör att svenska myndigheter nu jagar just Assange, menar Moore. Han säger sig dock inte ha något emot att svenska polisen vill förhöra Assange. Men han säger att de i så fall borde flyga till England.
– Men det vore inte likt er, vore det? Att åka hela vägen till ett annat land för att utreda ett misstänkt sexualbrott när ni inte ens kan förmå er att gå ner på gatan till domstolen för att sätta fast de horder av anmälda våldtäktsmän ni har i landet, skriver Moore ilsket.


Den svenska vanstern alskar Michael Moron. Samma svenska vanster fornekar ihardigt att Sverige ligger i valdtaktsstatistikens varldstopp. Anledningen ar att vanstern inte vill erkanna att det finns en utom-europeisk etnisk overrepresentation bland valdtaktsman. Det vore ironiskt varre om Michael Moron, i ren ilska over att Assange atalas i Sverige, beslutar sig for att gora en film om svenska valdtakter. Om han gor det ar det oundvikligt att debatten om den utomeuropeiska overrepresentationen blommar upp i full dager.

Kanske Michael Moron oavsiktligen kan gora for valdtaktsproblemet vad jihadisten pa Drottninggatan gjorde for debatten om islamisk extremism?

4 comments:

Björn said...

Har nyligen sett hans film Sicko och såg även att den blivit förbjuden på Kuba pga. av att Michael Moore har misrepresenterat de faktiska förhållandena där. Vilken kalldusch, och vad vulgärt att hylla en planekonomisk diktatur på det där sättet för att sedan finna att landet har tillräckligt med självinsikt och verklighetsförankring för att gå så långt att förbjuda lögnerna... :)

Anonymous said...

Det är väl något du känner ingen Larson, självgod, tjock och en oerhörd förmåga att riva ut lögnaktig fakta ur stjärten? Du skulle kunna vara Moores motsvarighet på högerkanten.

Björn said...

Mogen kommentar där, som Anonymous dessutom...

cavatus.wordpress.com said...

För en gångs skulle kanske vi skulle ha lite nytta av Moore i Sverige. Det tackar jag inte nej till. Ska bli kul att se vänsterns reaktioner. Sannolikt uteblir de helt. I vilket fall som helst sätts de i ett dilemma.