12/11/10

JIHAD I STOCKHOLM: STATSMINISTERN KOMMER ATT SKYLLA PA SD

Hej alla socialister. Hur kanner ni er nu nar den radikala islamism som ni sa ihardigt fornekar existensen av har slagit till mitt i Stockholm?

Mitt i Stockholm klockan 17.02 på lördagen exploderade en bil. Två minuter senare inträffade ytterligare en explosion och en man hittades död, enligt uppgifter sprängde mannen sig själv. Tio minuter före explosionerna kom ett brev till nyhetsbyrån TT, det brevet var även adresserat till säkerhetspolisen, Säpo. Brevet innefattar en ljudfil där en man riktar hot mot det svenska folket och mot soldaterna i Afghanistan. "Nu ska era barn, döttrar och systrar dö lika som våra bröder och systrar och barn dör" säger mannen enligt TT. Mannen riktar också specifika hot mot konstnären Lars Vilks. "Våra aktioner kommer att prata för sig själva. Så länge ni inte slutar ert krig mot islam och förnedrande mot profeten och ert dumma support till grisen Vilks." I brevet uppmanar mannen muslimer att slå tillbaka mot islamfientligheten i Sverige. Han uppmanar att "sluta fjäska och förnedra er". Han avslutar meddelandet med ännu en uppmaning till "alla mujahedin i Europa och Sverige": "Nu är det dags att slå till, vänta inte längre. Kom fram med vad än ni har även om det är en kniv och jag vet att ni har mer än en kniv att komma med. Frukta ingen, frukta inget fängelse, frukta inte döden." ... "Jag åkte aldrig till Mellanöstern för att jobba eller tjäna pengar, jag åkte dit för jihad", säger mannen enligt TT.

Nu vantar vi bara pa att alla vansteryttrar i Sverige ska skylla den har galningens tilltag pa den svenska yttrandefriheten som tillater Lars Vilks att kritisera islamisk extremism. Ty det ar namligen precis vad som kommer att handa: vansterns grundlaggande ideologi ar lika kollektivistisk, auktoritar och frihetsfientlig som extrem islamism. Manga av deras megafoner - Kristina Lindqvist pa Arbetaren ar ett exempel, Pastor Svensson ett annat, Yelah ett tredje - har om och om igen hyllat politiska valdsamheter som legitima socialistiska kampmetoder. Darfor vet vi att det enda vi har att vanta fran valdsvanstern ar ursakter, undanflykter och en och annan forsiktig hyllning till mannen som utforde det forsta islamistiska sjalvmordsattentatet pa svensk mark.

An varre kommer det att bli nar statsministern och hans Alliansregering kommer att forsoka skylla det har attentatet pa Sverigedemokraterna.

5 comments:

blofeldt said...

Undrar om inte den exotiska kulturberikningen har fått sig en knäck efter den här händelsen.

Sprängdådet var noga genomtänkt, mitt i julrushen, för att kunna skada och döda så många människor som möjligt. Händelsen kan också resultera i att årets viktigast köpdagar för butiksägarna i city uteblir. Just nu känner inte jag för bege mig ned till city för att handla julklappar.

Skall bli spännande att höra vad regeringen och justieminister Beatrice Ask har att säga. Blir det Sverigedemokraterna som får skulden?

Anonymous said...

Du är sannerligen tragisk Larson...

S R Larson said...

Tragisk? kanske det... Men med all respekt - det var inte jag som sprangde mig sjalv i luften pa Drottninggatan i Stockholm med en spikbomb i ryggsacken for att doda sa manga som mojligt.

blofeldt said...

Rent bedrövligt att höra presskonferensen som gavs, först av polisen, säpo och till sist Fredrik R. I stort sätt ingenting vågade man säga eller bekräfta, livrädda för att ett förfluget ord skulle riskera slaktning från PK media. Inte ens att det fanns en koppling mellan den sprängda bilen och terroristen vågade man säga, fast man visste vem som var ägare till bilen, nämligen terroristen.

Björn said...

Om man tittar omkring lite på Newsmill m.m., så verkar det som om du har rätt i hur intellektuella och journalister reagerat på detta...